2010. dec. 3.

Paranoja?


Egy testvér, akinek arab férje volt arról mesélt, hogyan törtek be a lakásukba még évekkel ezelőtt, kikutatták a papirjaikat, de érdekes módon nem vittek el semmit.
Aztán eszembe jutnak a gyerekkori emlékek, amikor a rendőrség a felső misszionárius házaspár után érdeklődött nagymamámtól, ugyanis a férfi indiai származású volt.
Ma meg egy linktől borzadtam el, egy youtube-videó, ami azt bizonygatja, hogy az influenza oltás valójában emberek pusztitására van, nem pedig a betegség megelőzésére.
Aztán ott a Zeitgeist film meg egyéb összeesküvés elméletek, és ha csak egy órányira is, de abban a tudatban leszel, hogy a világ sokkal szörnyebb, mint amilyennek láttszik. Utána kilépsz az utcára, és mindez rögtön elmúlik...
És mégis van ennek az egésznek valami alapja, mint ahogy annakidején a legendákról is ezt tanultuk... Nincs is jobb példa erre, mint a mostanában botrányt keverő WikiLeak, amire egyre jobb infók kerülnek fel.
A kérdés az, hogy mi, "kisemberek" mit is tehetünk...hát körülbelül semmit.
Amit egy testvérrel mégis megszoktunk tenni az, hogy be-beköszönünk a beszélgetést lehallgató fiúknak is, hogy ne legyen már olyan unalmas a hallgatózás...

Van egy amerikai olvasóm.
Feltettem a blogra egy ilyen kis zászlószámláló bigyuszt, nem is igazán tudom minek, hisz ugyse olvas majd-senki...de tény, hogy amig a blog statisztikájában megjelenik, hogy majdnem minden nap rálép valaki a blogra Amerikából, a zászlószámolón ez nem jelenik meg!

Végszóként meg...Assalamu aleykum, guys, Peace be upon you...nálam ugyse találtok semmi érdekeset! :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése